dimecres, 10 de maig del 2017

MAGDALENES DE PLÀTAN

Tenia uns quants plàtans madurs i mirant per internet, vaig trobar aquestes delicioses magdalenes. Queden toves, suaus de dins i amb gust de plàtan.

INGREDIENTS:

- 300ml de nata
- 15ml de suc de llimona
- 1 ou
- 50ml de mel
- 50ml d'oli d'oliva
- 1/2 culleradeta de canyella en pols
- 100g de sucre
- 250g de farina
- 1/2 sobre de llevat
- 3 plàtans madurs
- sucre glas

ELABORACIÓ:

Es posa en el vas la nata, el suc de llimona, l'ou, la mel, l'oli d'oliva i es remena 10 segons/velocitat 6. S'afegeix el sucre, la canyella, la farina i el llevat i es torna a remenar 10 segons/velocitat 6. S'incorporen els plàtans tallats a trossos i es tritura 4 segons/velocitat 6. Es precalenta el forn a 200º.
Es posa la massa als motlles de magdalenes i es forneja durant 20-30 minuts a 200º. En treure del forn es pot tirar sucre glas pel cim.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada