
- 150g de tonyina en oli d'oliva
- 40g d'ametlles crues
- 2 rametes de julivert
- 150g de tomàquets secs amb oli d'oliva
- 1/2 culleradeta de sal
- polsim de pebre
- 5g de vinagre
ELABORACIÓ:
S'escorre la tonyina en llauna i es guarda l'oli d'oliva. Es posen les ametlles crues en un vas i es tritura 10 segons/velocitat 10. S'afegeix el julivert, els tomàquets secs sense l'oli, la tonyina sense l'oli, la sal, el pebre i es tritura 10 segons/velocitat 8. Amb l'espàtula es baixa la trituració fins al fons del vas. S'afegeix el vinagre i 30g d'oli d'oliva de la tonyina (l'oli d'oliva de tonyina no donava per 30g i vaig afegir oli d'oliva) i es programa 15 segons/velocitat 5. Amb l'espàtula es baixen els ingredients i es mescla 10 segons/velocitat 5. S'unta les torrades amb aquesta mescla i es posa, en el meu cas, talls d'anxova pel cim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada