
INGREDIENTS (3-4 persones):
- 330g de pasta
- 60g de ceba
- 30ml d'oli d'oliva
- 300g de xampinyons laminats
- 1 culleradeta de sal
- polsim de pebre
- 200ml de nata líquida o ideal
- una terrina de baicon
ELABORACIÓ:
Per anar més ràpids, es posa una olla al foc amb aigua i es cou la pasta. Mentrestant, es posa la ceba tallada a quarts al vas amb l'oli i es programa 3 segons/velocitat 5 i 4 minuts/varoma/velocitat 1. S'afegeixen els xampinyons laminats, la sal i el pebre i es cou 6 minuts/varoma/gir esquerra/velocitat 1. En una paella es cou el baicon i un cop cuit, s'incorpora la nata i al cap d'una estona la salsa de xampinyons (treure l'aigua si n'ha quedat al vas abans d'afegir a la nata). Es cou a foc lent uns minuts. Un cop la pasta estigui cuita, s'escorre l'aigua i es posa la pasta en una plata. S'afegeix la salsa pel cim de la pasta i es pot servir el moment.
![]() |
| Pasta amb xampinyons, baicon i nata |

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada