Un entrant per aquest dies de Nadal que ha agradat molt. Fàcil de cuinar, boníssim i queda molt ben presentat. Us el recomano si heu de portar algun plat per picar.
INGREDIENTS (6 persones):
- 180g de foie micuit d'ànec
- 80ml de llet
- 35ml de vi dolç
- polsim de sal
- polsim de pebre
- 3 fulles de gelatina
- melmelada de figues
- sucre morè
ELABORACIÓ:
Es posen les fulles de gelatina a hidratar amb aigua freda durant uns minuts.
Es posa el foie, la llet, el vi dolç, un polsim de sal i de pebre i programa 2 minuts/80º/velocitat 2. S'afegeix la gelatina hidratada i escurreguda i es tritura 30 segons/velocitat 6. S'agafen vassets de vidre i es posa una petita capa de melmelada al fons i es tira una mica de mousse de foie. Així successivament fins a 6 vassets (dependrà de la mesura del vas). Es deixa refredar uns minuts i es posa a dins a la nevera fins que qualli. Abans de servir, es posa una petita cullerada de sucre morè al cim de la mousse i es caremalitza.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada