dilluns, 3 de febrer del 2014

CARBASSONS FARCITS DE ROVELLONS GRATINATS

INGREDIENTS:

- 2 carbassons mitjans
- 1 ceba
Carbassó farcit de rovellons
- 150g de carn picada barrejada
- rovellons
- 2 tomàquets madurs
- sal
- pebre
- llet
- formatge ratllat
- mantega
- nou moscada
- aigua
- all
- julivert

ELABORACIÓ:

S'escalden els carbassons per la meitat en una olla o en un motlle del Lékué per anar al microones. Es deixen refredar i es buida la polpa. Mentrestant, es fa el sofregit amb una ceba tallada a talls petits i quan estigui rossa s'hi tira la carn dels tomàquets ratllats amb una mica de sal i pebre. Tot seguit, s'hi tira la carn picada i es va remenant fins que quedi tot cuit. També, es fregeixen els rovellons amb all i julivert i es tallen a trossets o es pica amb la batedora. S'agafa aquesta mescla i es posa a la paella amb el sofregit i la carn. Es deixa coure uns minuts més i en treure-ho del foc, s'hi barreja la polpa dels carbassons. Després, s'omple cada carbassó de la preparació i es guarda en el congelador amb un taper en el cas que no es vulgui menjar en el moment. Abans de servir, es fa la beixamel, s'hi posa formatge ratllat i una mica de mantega i es posa el forn a 180º fins que quedi cuit i ros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada