
- 1 manat i mig d'espàrrecs verds
- 30g d'oli d'oliva
- 1 ceba mitjana
- 1 carbassó
- 600g de caldo de verdures
- polsim de sal i pebre
- 150g de nata ideal
ELABORACIÓ:
Es renten els espàrrecs verds i s'escapça la punta d'uns 8 (és per decorar i per tant, depenent del que sigueu en talles més o menys). A la recepta original talla les puntes a tots però després hi posa 2 manats d'espàrrecs. Es reserven les puntes i es tallen els espàrrecs en 2-3 trossos traient la part blanca.
Es posa l'oli al vas i es calenta 3 minuts/varoma/velocitat 1. S'afegeix les puntes dels espàrrecs i es programa 2 minuts/varoma/gir invertit/velocitat cullera. Es treuen les puntes del vas i es reserven.
Amb l'oli que hi ha s'afegeix la ceba tallada a quarts i es trosseja 5 segons/velocitat 4 i es sofregeix 4 minuts/varoma/velocitat 1. S'incorpora el carbassó tallat a daus i els espàrrecs i es trosseja 5 segons/velocitat 4 i a continuació es programa 2 minuts/varoma/velocitat 1.
Mentrestant, es calenta el caldo de verdures.
Tot seguit, s'afegeix el caldo calent, una mica de sal i pebre i es programa 20 minuts/100º/velocitat 1. S'incorpora la nata ideal i es barreja durant 1 minut/90º/velocitat 4.
S'espera uns minuts fins que es refredi una mica i es trosseja 2 minuts/velocitat progressiva 5-10.
![]() |
Crema d'espàrrecs verds |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada