INGREDIENTS (3-4 persones):
- 80g de parmesà en pols
- 30g de tomàquet sec amb oli
- 900g d'aigua
- 2 pastilles de caldo concentrat de verdures
- 70g de ceba
- 2 dents d'all
- 60g de mantega
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- 400g d'arròs rodó
- 70g de vi blanc per cuinar
ELABORACIÓ:
Es posa el tomàquet sec sense l'oli al vas i es trosseja 3 segons/velocitat 7.
S'afegeix l'aigua i les pastilles de verdures i es calenta 9 minuts/varoma/velocitat 1. Es retira en un bol.
Es posa al vas la ceba i els alls i es trosseja 5 segons/velocitat 7. Es baixa la mescla amb la espàtula. i s'afegeix només 30g de mantega amb l'oli i es sofregeix 3 minuts/varoma/velocitat cullera.
S'incorpora l'arròs i es programa 3 minuts/varoma/velocitat 1/gir a l'esquerra sense posar el cubilet. S'afegeix el vi i es calenta 1 minut/100º/velocitat 1/gir a l'esquerra i també sense cubilet.
S'incorpora el caldo i es programa 11 minuts/100º/velocitat 1/gir a l'esquerra.
En acabar, s'afegeix el parmesà i es mescla amb l'espàtula. Tot seguit, s'afegeix els 30g de mantega restants i també es barreja amb l'espàtula. Immediatament es serveix en els plats.
![]() |
Risotto amb tomàquets secs i parmesà |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada