
- Mantega per untar el motlle
- 4 pomes royal gala
- 3 iogurts "grecs"
- 5 ous mitjans
- 100g de sucre
- 70g de maizena
- Melmelada de préssec
ELABORACIÓ:
Es precalenta el forn a 180º i s'unta un motlle rectangular amb mantega. Es treu la pela i el cor de tres pomes i es posen a quarts al vas. Es tritura durant uns segons a velocitat 4. S'afegeixen els iogurts, els ous, el sucre i la maizena. i es mescla 1 minut/velocitat 5-7. Es tira la preparació al motlle. Mentrestant, es pela l'altra poma i es fan llesques ben fines per decorar el pastís. Es posen pel cim en un mateix sentit i amb suavitat per tal que no s'enfonsin. Es col·loca el motlle al forn durant 60 minuts a 180º amb calor a dalt i a baix. Es deixa refredar i abans de servir s'unta amb una mica de melmelada de préssec per donar-hi un toc brillant.
![]() |
Pastís/flam de poma |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada