diumenge, 27 de novembre del 2016

QUESADA PASIEGA

Es veu que són unes postres típiques de Cantàbria, similar a un pastís de formatge. Es pot acompanyar amb xocolata de pot o amb algunes boles de gelat. 

INGREDIENTS:
- 250g de formatge de burgos
- 500ml de llet entera
- 2 ous mitjans
- 200g de sucre
- ratlladura d'una llimona
- 1/2 culleradeta de canyella mòlta
- 100g de mantega
- 100g de farina d'arròs
- 50g de maicena

ELABORACIÓ:

Es posa la pell de la llimona al vas i es polvoritza uns segons/velocitat 5-10. Es reserva en un plat. 
Es precalenta el forn a 180º i s'unta el motlle amb una mica de mantega. 
Es posa el formatge de burgos al vas i es tritura 10 segons/velocitat 5. Tot seguit, s'afegeix la llet, els ous, el sucre, la pell de la llimona polvoritzada i la canyella i es mescla 30 segons/velocitat 6. S'incorpora la mantega desfeta al microones i es programa 15 segons/velocitat 4. S'incorpora la farina d'arròs i la maicena i es barreja 20 segons/velocitat 6. Es tira la mescla al motlle i es posa al forn aproximadament 1 hora a 180º amb calor a dalt i a baix. 


Quesada pasiega


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada