dijous, 12 de juny del 2014

CROQUETES DE POLLASTRE

INGREDIENTS:

- 7-8 grans d'all
- 6 pechugues de pollastre
- Raig de conyac
- 1/2l de llet
- 1 ceba grossa
- 6 cullerades de farina
- Un tros de canyella
- 1 ou
- Pa torrat
- Oli i sal

ELABORACIÓ:

S'agafa una cassola i s'hi posa oli (també es pot fer amb mantega) i s'hi tiren els alls sense pelar, amb el tros de canyella i les pechugues tallades a daus amb una mica de sal. Quan les pechugues són rosses es tira un raig de conyac i es deixa fer una mica més. Es treu la carn i es tritura conjuntament amb els alls pelats amb la trituradora. Amb el mateix suc de la cassola (menys la canyella) es rosseja la ceba, s'hi tira la farina i una mica més de sal, es va remenant, i s'hi acaba tirant la llet fins que quedi una beixamel. Tot seguit, s'hi tira la carn triturada fins que quedi la massa consistent, és a dir, que no s'enganxi a la cassola. Es posa en una plata i es reserva a la nevera unes 24h. Per acabar, s'ha de donar forma de croqueta amb una cullera sopera i les mans. Es posa la croqueta amb ou i es banya amb el pa torrat. Es posen en una plata per anar al forn una mica separades per tal que no s'enganxin un cop es posin el congelador. Amb aquesta recepta es fan dos plates de la foto posterior.

Croquetes de pollastre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada