divendres, 17 d’octubre del 2014

PASTÍS DE XOCOLATA

INGREDIENTS:

- 3 cullerades de llet sopera
- 3 ous
- 200g de xocolata per fondre
- 50g de maizena
- 70g de mantega
- 150g de sucre
- 1 sobre de llevadura Royal
- sucre blanc

ELABORACIÓ:

S'agafa una cassola petita i es fon la xocolata amb la llet. Quan estigui fosa s'hi tira la mantega. En un bol es baten els ous i es tira a la preparació anterior i es va remenant. Tot seguit, s'afegeix la maizena i el sucre i s'utilitza la batedora. Per últim, s'afegeix el sobre de Royal i es torna a batre fins que quedi una massa sense grumolls. A continuació, s'agafa un motlle rectangular per anar al forn i s'unta amb una mica de mantega. S'afegeix la preparació i es posa al forn amb un tros de paper de plata al cim per tal que no es cremi. Els 10 primers minuts a 220º i 15 minuts més a 150º. Igualment amb un escuradents es va punxant per saber si està cuit. Es deixa refredar i es col·loca en un plat i es tira una mica de sucre blanc pel cim.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada