![]() |
Pasta de full amb crema de xocolata |
- 1 massa de "hojaldre" rectangular
- 2 ous
- 250ml de llet
- 50g de xocolata per fondre
- 20g de maizena
- 30g de sucre
- ametlla (opcional)
ELABORACIÓ:
Es comença per fer la crema de xocolata. Es posa la llet en una olla petita conjuntament amb la xocolata per fondre (si voleu es pot posar una estona al microones perquè es desfaci més bé) a foc lent. En un bol s'hi posa els rovells d'ou i el sucre i es remena bé i es tira a la preparació anterior. Es reserva una mica de llet en un vas de mesura per desfer-hi la maizena (així evitem grumolls) i es posa a l'olla. Es va remenant a foc lent fins que comenci a bullir. Es deixa refredar una mica i s'estén la massa de hojaldre al marbre. S'hi posa la crema a un costat deixant un dit de marge per després doblegar la massa i tancar-la. Un cop tancada, s'agafa una forquilla i es punxen les vores. Es pot fer alguns talls a dalt la massa, es pinta amb un altre rovell d'ou i es tiren les ametlles pel cim. Es posa la massa al forn a 180º durant 15 minuts aproximadament.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada