INGREDIENTS (16 pastissets):
- 1 làmina i quart de pasta de full del lidl
- 400ml de nata líquida
- Una rama en canyella
- Un tros de pell de llimona
- 180g de sucre
- 180ml de llet freda
- 80g de maizena
- 8 rovells d'ou
- sucre
- canyella en pols
ELABORACIÓ:
S'agafa un cossi i s'hi posa la nata líquida, el sucre, la rama de canyella i la llimona. Es cou fins que comenci a bullir i es deixa refredar uns 20 minuts. Mentrestant, es prepara la làmina de full. S'estén la làmina i s'hi tira una mica de canyella en pols i sucre i es prem amb el porró. Es fan tires en vertical d'1 centímetre i mig i s'enrotlla. S'agafa un motlle de fer magdalenes normal i s'agafa una d'aquestes tires enrotllades i el prem al motlle començant pel centre i estenent pels laterals fins a cobrir els laterals de cada un dels motlles de magdalena. Tot seguit, s'agafa la llet freda i s'hi desfà la maizena. Ha de quedar ben desfeta i tot seguit es posa al cossi amb l'anterior mescla i es torna a escalfar al foc. Es va remenant fins que vagi quedant espès. Un cop espès es deixa refredar i s'hi tiren els rovells d'ou i es torna a remenar. Es posa 1 cullerada sopera a cada motlle fins que quedi cobert. Es posen els motlles al forn a 200º durant 20 minuts. En acabar, jo vaig haver de posar als motlles escalfant de sota perquè la pasta de full no estava feta. S'ha d'anar vigilant per tal que no es cremi. Per últim, i a l'hora de servir, es posa una mica de canyella en pols pel cim.
![]() |
PASTELES DE BELÉM (postres de Portugal) |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada