- 1 làmina de pasta de full (lidl)
- 1 ou
- 60g de xocolata per fondre
- 300ml de llet
- 30g de maizena
- 40g de sucre
- 2 rovells d'ou
ELABORACIÓ:
S'agafa la pasta de full, s'estén i es fan tires d'un dit i mig (han de sortir 14-16 pastes). S'agafen els cons i s'enrotlla cada tira de pasta de full començant per la punta dels cons. Quan estan totes fetes i col·locades a la plata per anar al forn, es pinten amb un ou per tal que quedin més rosses. Es posa al forn uns 10 minuts a 180º (s'ha d'anar vigilant perquè no es cremin). Mentrestant, es fa la crema de xocolata agafant la llet i la xocolata i es posa en un cossi a foc moderat. També, es pot desfer una mica la xocolata al microones i després tirar-ho amb la llet un cop estigui una mica calenta. Tot seguit, s'agafa una mica de llet freda i es desfà la maizena, així no queden grumolls en la crema. Quan el cossi estigui a punt de bullir, s'hi tira el sucre, la llet amb la maizena i els rovells d'ou batuts anteriorment. Es deixa a foc lent i es va remenant fins que torni a bullir. Es para el foc i es deixa refredar. Quan els cons de pasta de full s'hagin refredat s'omplen amb la crema de xocolata. Jo ho vaig omplir amb una manguera pastelera i va ser molt fàcil i ràpid de fer.
![]() |
Cons de pasta de full amb crema de xocolata |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada