![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhKyJVlUADiWs_TMTX7fFyHDN_TRn7CnFoD5FQTD8ya5p3CpMg-Ibmc2cWKjzuaccZQy3B0_zPkWnekwxQ_iXlOOc1tfd7mL6SUPqbnttMEGFkL69Sm8E3-PbUW2enQUHQ5zhPMRe1NFg/s1600/thermomix.jpg)
- 250g de sucre
- 2 ous
- 250g de pinya a trossets (pot)
- 50g de suc de pinya
- 1 iogurt natural
- 100g d'oli girasol
- 250g de farina schär (sense gluten)
- 1 sobre de royal
- 1 pessic de sal
- sucre glaç
ELABORACIÓ:
Es pre escalfa el forn a 180º a dalt i a baix. Es posa el sucre, el ous, la pinya i el suc de pinya i es programa 1 min/50º/velocitat 4. S'afegeix el iogurt i l'oli i es remena 10 segons/velocitat 4. S'incorpora la farina, el pessic de sal i el sobre royal i es programa 6 segons/velocitat 4. S'acaba d'unir amb la espàtula i es posa en un motlle untat prèviament amb una mica d'oli. Es posa al forn i es cou durant uns 35 minuts aproximadament. Es va punxant amb un escuradents fins que veiem que no queda massa al escuradent. Es deixa refredar i es posa sucre glaç pel cim abans de servir.
![]() |
Coca de pinya |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada