- Formatge ratllat per gratinar
- Mantega
- 1 ceba
- 40g d'oli d'oliva
- 400g de tomàquet natural triturat
- sal
- orenga
- 800g d'aigua
- 270g de macarrons sense gluten
- 2 llaunes de tonyina d'oli d'oliva
ELABORACIÓ:
Es posa la ceba tallada a quarts al vas i es programa 5 segons/velocitat 5. S'afegeix l'oli i es sofregeix 7 minuts/varoma/velocitat 1 sense el cubilet. Quan acaba s'hi posa el tomàquet triturat, la sal i l'orenga i es programa 10 minuts/varoma/velocitat 1. Es posa el sofregit en un bol i es fa la pasta. Per fer la pasta, es posa l'aigua al vas i es deixa escalfa durant 7 minuts/varoma/velocitat 1. Tot seguit, s'hi posa la pasta i es programa el temps que diu el paquet a varoma velocitat cullera. Es posa el forn a gratinar per tal que s'escalfi. Es posa la pasta a una plata per anar al forn i s'hi tira el sofregit conjuntament amb la tonyina. Es barreja bé i pel cim s'hi posa el formatge ratllat amb uns talls de mantega al cim. Es posa la plata al forn i es deixa gratinar.
![]() |
Macarrons amb tonyina gratinats |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada