dilluns, 9 de febrer del 2015

COCA DE XOCOLATA I NOUS

INGREDIENTS:

- 100g de xocolata fondant
- 160g de mantega
- 250g de sucre
- 4 ous
- 160g de farina d'espelta ecològica
- 1 sobre Royal
- 100g de nous

ELABORACIÓ:

Es precalenta el forn a 180º. S'agafen les nous i es trituren 4 segons/vel 4 i es reserven en un plat. En el mateix vas s'hi posen a trossos la xocolata fondant i es tritura 15 segons/velocitat 5-10. Afegeix la mantega tallada a trossos i es tritura 30 segons/velocitat 3. S'afegeix el sucre i els ous i es programa 3 minuts/velocitat 3. S'incorpora la farina amb la llevadua Royal i es programa 10 segons/velocitat 3. Per últim, s'afegeixen les nous i es remena amb l'espàtula. Es posa la massa en un motlle rodó untat prèviament amb una mica de mantega. Es posa al forn durant 45 minuts a 180º.

Coca de xocolata i nous

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada