![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhvPMa8A9blwcDwgnjIyb9VqPdoEvG4RrLk5GPovL1OWZPZc30jS5hTiVeqZyHziPYKTjdaYDjWWIl7e4xvS3CI64aqtJ5CLxpKwY-sce24-G0wjkmqjN4C9Cjx_pCNbR4yylkKjkgXsA/s1600/thermomix.jpg)
- 100g de xocolata fondant
- 160g de mantega
- 250g de sucre
- 4 ous
- 160g de farina d'espelta ecològica
- 1 sobre Royal
- 100g de nous
ELABORACIÓ:
Es precalenta el forn a 180º. S'agafen les nous i es trituren 4 segons/vel 4 i es reserven en un plat. En el mateix vas s'hi posen a trossos la xocolata fondant i es tritura 15 segons/velocitat 5-10. Afegeix la mantega tallada a trossos i es tritura 30 segons/velocitat 3. S'afegeix el sucre i els ous i es programa 3 minuts/velocitat 3. S'incorpora la farina amb la llevadua Royal i es programa 10 segons/velocitat 3. Per últim, s'afegeixen les nous i es remena amb l'espàtula. Es posa la massa en un motlle rodó untat prèviament amb una mica de mantega. Es posa al forn durant 45 minuts a 180º.
![]() |
Coca de xocolata i nous |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada