dilluns, 13 d’abril del 2015

ESPAGUETIS AMB CLOÏSSES

INGREDIENTS:

- 3 dents d'all
- 1 ceba
- 30g oli d'oliva
- 500g de tomàquet triturat
- 350g d'aigua
- 1/2 culleradeta de sal
- 1/2 culleradeta de pebre dolç vermell
- 1/4 de culleradeta de pebre negre
- 1 bossa de cloïsses del tipus mercadona
- 300g d'espaguetis
- Julivert per decorar

ELABORACIÓ:

S'introdueix els alls tallat per la meitat i la ceba tallada a quarts al vas i es programa 5 segons/velocitat 5. Amb l'espàtula es baixa els trossos de la paret i s'hi tira l'oli d'oliva i es programa 3 minuts/varoma/velocitat 1. Tot seguit, s'afegeix el tomàquet triturat, la sal, l'aigua, el pebre i el pebre dolç al vas. Es posen les cloïsses ja netes al recipient varoma més fondo i a l'altra recipient varoma s'hi posen els espaguetis per tal que amb el vapor quedin una mica més tous i es col·loca els recipients varoma al cim del vas. Es programa 14 minuts/varoma/velocitat 1. S'agafen els espaguetis i es col·loquen al vas per coure amb una mica més d'aigua si veieu que ha reduït (aquesta vegada no vaig tallar els espaguetis però la propera vegada els partiré per la meitat). Es programa el temps del paquet de la pasta, en el meu cas 8 minuts/varoma/ gir a l'esquerra/velocitat cullera i al cim del vas s'hi continua posant el recipient varoma amb les cloïsses per tal que s'obrin amb el vapor. Es serveix els espaguetis a cada plat amb les cloïsses pel cim i una mica de julivert.

Espaguetis amb cloïsses

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada