dilluns, 13 d’abril del 2015

PASTA DE FULL AMB KIWI, PLÀTAN I MEDUIXES

INGREDIENTS:

Per la base:
- 1 làmina de pasta de full
- 1 ou
Per la crema:
- 400g de llet
- 35g de maizena
- 2 ous mitjans
- 100g de sucre
- 1 culleradeta de sucre vainillat
Per donar brillo:
- 100g de sucre
- 100g d'aigua
- 1 tros petit de kiwi
- 1 fulla de gelatina (2g)
Per la decoració:
- 1 plàtan
- Meduixes
- 1 i mig kiwi

ELABORACIÓ:

Es comença preparant la crema per deixar-la refredar. Es posen tots els ingredients de la crema al vas i es programa 7 minuts/90º/velocitat 4. Es retira del vas i es posa en un bol.
Es precalenta el forn a 180º i s'agafa la làmina de pasta de full, s'estira una mica més i es pinta amb aigua les vores (1,5 cm més o menys). Es doblega la vora per tal que faci un petit mur i amb una forquilla es punxa la part central per tal que no s'infli. Es pinta les vores amb un ou batut i es posa la pasta de full al forn durant uns 15 minuts (fins que quedi daurada). Mentrestant, es tallen les fruites i es fa el líquid per donar brillantor. S'agafa el vas ja rentat i s'hi posen tots els ingredients menys la fulla de gelatina i es programa 10 minuts/varoma/velocitat 2. Tot seguit, s'agafa la fulla de gelatina i es posa amb aigua freda en un bol per tal que es desfaci. Quan estigui desfeta es tira en el vas amb el líquid i es remena.
Quan la pasta de full està cuita, s'agafa la crema i amb cullerades es posa al centre de la pasta de full fins que quedi tota coberta menys les vores. Al cim s'hi posa la fruita a fileres i amb un pinzell es pinta tot amb el líquid de brillantor. Es posa a la nevera fins a l'hora de servir.

Pasta de full amb crema i fruites

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada