![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg6nKKpuDDwxuQqLzhJpmQiSejLGPyE_iQ4vXIueBb8YoF2fKE-SvdIn_1eWwtmcb8IksadIV1POLD7xQzRKeTzB64nSvD9ITQ6Fv_G4AB9vs0yQdNbqxu6LwF8Gw4h2a0gmeqDpW1qzw/s200/thermomix.jpg)
- 4 ous
- 120g de sucre
- 85g d'ametlla marcona
- 80g de farina de reposteria sense gluten
ELEBORACIÓ:
Es posen les ametlles al vas i es tritura 10 segons a velocitat progressiva 5-10 fins que quedi com farina. S'afegeix la farina i es remena a velocitat 7 durant un segons. Es retira en un bol i es reserva. Es posa la papallona al vas i s'hi tiren els ous i el sucre i es programa 6 minuts/37º/velocitat 4. Es torna a programar 6 minuts/velocitat 4 però sense temperatura. Es retira la papallona i la preparació del vas es va tirant al bol remenant constantment. Es posa a coure a 170º durant 30 minuts.
![]() |
Tortada |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada