dilluns, 5 d’octubre del 2015

MACARRONS AMB SALSA DE BOLETS I FOIE

INGREDIENTS:

- 250g de macarrons sense gluten
- 1 ceba mitjana
- 1 gra d'all
- 40g d'oli d'oliva
- 300g de bolets variats de pot
- 40g de foie
- 80g de vi blanc per cuinar
- 180g de nata per cuinar
- sal, pebre i nou moscada
- parmesà ratllat

ELABORACIÓ:

Es posa la ceba tallada a quarts i l'all per la meitat al vas i es tritura 4 segons/velocitat 5. Es sofregeix 6 minuts/varoma/velocitat 1 sense posar el cubilet. Afegim els bolets prèviament nets i sense el líquid del pot amb el foie i es programa 5 minuts/varoma/gir esquerra/velocitat 1. Tot seguit, s'incorpora la nata, el vi, la sal, el pebre i la nou moscada i es programa 6 minuts/varoma/gir esquerra/velocitat cullera i també sense posar el cubilet. Mentrestant, en una olla al foc es fan bullir els macarrons segons el temps que posa el paquet. Es serveix els macarrons amb la salsa del vas pel cim i una mica de parmesà ratllat segons el gust.

Pasta amb salsa de bolets i foie


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada