![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEij6PRRaoQI82lm2EyqHBvVxtCvEsXT_T30Bac0usa2zH5JgWSmhch4qQn665TkKy8VnbT_tj1ws2thFaVCDqvOCDvhgPe7hAetWEKUWmwV8M6ySfYd0LZDjLK4Re4csC8ryISOPYM1HA/s200/thermomix.jpg)
- 3 grans d'all
- 30ml d'oli d'oliva
- 250g de xampinyó laminat (sense embassat)
- 150g d'espinacs frescos
- 300g d'arròs
- 850ml d'aigua
- un polsim de sal o pastilla de verdures
ELABORACIÓ:
Es posen els alls al vas i es trituren 3 segons/velocitat 5. Es baixa la resta de les parets i s'afegeix l'oli. Es rosseja 5 minuts/varoma/velocitat 1.
S'incorporen els xampinyons laminats i es sofregeix 3 minuts/varoma/gir a l'esquerra/velocitat cullera. S'afegeixen els espinacs i es torna programar 3 minuts/varoma/gir a l'esquerra/velocitat cullera. S'incorpora l'arròs i s'ofega 2 minuts/100º/gir a l'esquerra/velocitat cullera. S'afegeix l'aigua i la sal o pastilla de verdures i es programa 16 minuts/100º/gir a l'esquerra/velocitat cullera.
Quan acabi de coure, es posa l'arròs en una plata i ja es pot servir al moment.
![]() |
Arròs caldós d'espinacs i xampinyons |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada