dijous, 2 de febrer del 2017

ORADA AMB PATATA I CEBA

El peix fresc al forn és un bon àpat tant per dinar com per sopar. Es pot acompanyar amb qualsevol verdureta, en aquest cas la orada està acompanyada amb patata i ceba.

INGREDIENTS:

- 2 patates grans
- 2 cebes grans
- 2 orades
- llimona
- un raig de vi blanc
- oli, sal i pebre

ELABORACIÓ:

Es pelen les patates i les cebes i es tallen a làmines fines. Es col·loquen en una plata per anar al forn amb unes gotes d'aigua, un raig d'oli i un polsim de sal. S'introdueix la plata al forn i es programa uns 30 minuts a 180º a dalt i a baix. Es va remenant i mirant que no s'enganxi. En cas que s'enganxi, es tiren unes gotes més d'aigua. Quan estigui una mica cuita, es tira el raig de vi blanc i un polsim de pebre. Es torna a introduir al forn i es va coent. Depèn del forn i de la quantitat d'ingredients necessitarà més o menys temps. Abans que estigui del tot cuit, es col·loquen les orades amb dos fines làmines de llimona en els talls que ens han preparat a la peixateria. Es tira un raig d'oli pel cim i es cou uns 12 minuts més al forn. En acabat, es serveix al plat a cada persona.

Orada al forn

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada