INGREDIENTS:
- 2 patates grans
- 2 cebes grans
- 2 orades
- llimona
- un raig de vi blanc
- oli, sal i pebre
ELABORACIÓ:
Es pelen les patates i les cebes i es tallen a làmines fines. Es col·loquen en una plata per anar al forn amb unes gotes d'aigua, un raig d'oli i un polsim de sal. S'introdueix la plata al forn i es programa uns 30 minuts a 180º a dalt i a baix. Es va remenant i mirant que no s'enganxi. En cas que s'enganxi, es tiren unes gotes més d'aigua. Quan estigui una mica cuita, es tira el raig de vi blanc i un polsim de pebre. Es torna a introduir al forn i es va coent. Depèn del forn i de la quantitat d'ingredients necessitarà més o menys temps. Abans que estigui del tot cuit, es col·loquen les orades amb dos fines làmines de llimona en els talls que ens han preparat a la peixateria. Es tira un raig d'oli pel cim i es cou uns 12 minuts més al forn. En acabat, es serveix al plat a cada persona.
![]() |
Orada al forn |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada