dijous, 6 d’abril del 2017

COSTELLES DE PORC AMB SALSA DE MEL I MOSTASSA

La salsa és molt bona i dóna un gust diferent a la costella. No obstant, les costelles han quedat massa cuites i s'ha desfet la carn de l'os en la majoria de talls. Segurament la propera vegada rostiré les costelles en una paella i tiraré la salsa pel cim. 

INGREDIENTS:

- 1200g de costella de porc
- 4 alls
- 40g de tomàquet concentrat
- 50g de mel
- 40g de sala de soja
- 40g de mostassa
- 30g de vinagre de vi
- 1/2 culleradeta de tabasco
- Polsim de sal i pebre
- sèsam

ELABORACIÓ:

Es posa l'all al vas i es tritura 10 segons/velocitat 5. Amb l'ajuda de l'espàtula es baixen els trossos d'all de la paret. S'afegeix la mel, el tomàquet, la salsa de soja, la mostassa, el vinagre de vi, el tabasco i un polsim de sal i pebre i es barreja 10 segons/velocitat 4. S'afegeixen les costelles i es programa 35 minuts/varoma/gir esquerra/velocitat cullera (jo programaria 25 minuts i mireu si està cuit). En acabat, es posa en una plata i es tira sèsam pel cim. 

Costelles de porc amb mel i mostassa


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada