INGREDIENTS:
- Caramel líquid
- 1-2 pomes royal gala (si és una poma ha de ser gran)
- 40g de sucre
- 30g de mantega
- polsim de canyella en pols
- 2 ous grans
- 40g de sucre
- polsim de sucre vainillat
- 80g de farina de rebosteria
ELABORACIÓ:
Es posa caramel al motlle. Es tallen les pomes en làmines i es posen a la base del motlle.
Es posa al vas la mantega, el sucre i la canyella i es programa 2 minuts/100º/velocitat 1. Es posa la mescla pel cim de la poma.
Es col·loca la papallona al vas amb els ous, el sucre i el polsim de sucre vainillat i es programa 2 minuts/37º/velocitat 3,5 i en acabat, es torna a programar 2 minuts/velocitat 3,5. S'afegeix la farina i es mescla 10 segons/velocitat 2 i aquesta mescla s'incorpora al motlle.
Es precalenta el forn a 180º durant 20-25 minuts.
![]() |
Tatin de poma |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada