![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhWt6qafUD5EO7NpUog4Y7pPfgkLHcSTDJ2MPHPVn28NNiNspfRwFlExR-iOCcQygbraLxZeQmADKUQv4-oeXU9GtKiN0SaFuQdoSG_bY7SSop6kSCsI3QmHXTap255gA6As6n1QwjHzA/s200/thermomix.jpg)
- Carmel líquid
- 500ml de llet
- 500ml de nata de postres
- 200g de formatge philadelphia
- 150g de sucre
- 2 sobres de quallada
- un polsim de sucre vainillat
ELABORACIÓ:
Es caramel·litza el motlle, jo vaig utilitzar un sobre comprat. Es posa la resta d'ingredients al vas i es programa 9 minuts/100º/velocitat 4. Es posa la mescla al motlle i es deixa refredar a temperatura ambient. Tot seguit, es posa el motlle a la nevera i es deixa quallar fins a l'hora de servir (2-3 hores).
![]() |
Flam de formatge |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada