dimecres, 30 d’agost del 2017

ALBERGÍNIES A LA PARMESANA

Aquests dies que l'hort dels meus sogres està ple d'albergínies i tomàquets, he aprofitat per cuinar aquesta recepta. No costa gens de preparar i es pot acompanyar amb un tall de carn o com a plat únic amb una molt bona amanida.

INGREDIENTS:

- 800g de tomàquets
- 60g d'oli d'oliva
- 1 culleradeta de sucre
- 1 culleradeta de sal
- Polsim d'orenga
- 3 albergínies mitjanes
- 100g de formatge parmesà ratllat
- 150g de formatge mozzarela

ELABORACIÓ:

Es pelen els tomàquets i es tallen a quarts. Es posen al vas i es trituren durant 5 segons/velocitat 5. S'afegeix l'oli, la sal, el sucre i la orenga al vas. Tot seguit, es tallen les albergínies d'un centímetre aproximadament i es posen al recipient varoma. El recipient es col·loca al cim del vas i es programa 30 minuts/varoma/velocitat 1.
S'agafa una plata per anar al forn i es fa una capa d'albergínia, una capa de la salsa amb formatge parmesà i mozzarela i es torna a repetir el procés. S'engega el forn a 200º i es posa la plata durant 15 minuts aproximadament, els últims 5 minuts es gratina.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada