![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjs33tyvTSadeKlrd2X7kcxQjwqhcJ6lizuqV0KmWj4-Wvnt6eIzYZ_h2EVWIAb-WHEiGeqzsbmoG0lQ4cgIKaFk02vkFurvU7SihWpcjhhNoiuc6FfnYHJPsTJDNekVFWWnx_qhABgxA/s200/thermomix.jpg)
- 800g de tomàquets
- 60g d'oli d'oliva
- 1 culleradeta de sucre
- 1 culleradeta de sal
- Polsim d'orenga
- 3 albergínies mitjanes
- 100g de formatge parmesà ratllat
- 150g de formatge mozzarela
ELABORACIÓ:
Es pelen els tomàquets i es tallen a quarts. Es posen al vas i es trituren durant 5 segons/velocitat 5. S'afegeix l'oli, la sal, el sucre i la orenga al vas. Tot seguit, es tallen les albergínies d'un centímetre aproximadament i es posen al recipient varoma. El recipient es col·loca al cim del vas i es programa 30 minuts/varoma/velocitat 1.
S'agafa una plata per anar al forn i es fa una capa d'albergínia, una capa de la salsa amb formatge parmesà i mozzarela i es torna a repetir el procés. S'engega el forn a 200º i es posa la plata durant 15 minuts aproximadament, els últims 5 minuts es gratina.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada