diumenge, 30 de juliol del 2017

BROWNIE AMB CHEESECAKE DE MADUIXA

Unes postres molt bones i amb un contrast de gust dolç del brownie i àcid de la maduixa. Us passo les quantitats per un pastís d'un motlle quadrat de 18 cm, però vaig doblar les quantitats per fer-ho en un motlle més gros.

INGREDIENTS:

Pel brownie:
- 80g de mantega en trossos
- 90g de sucre
- 90g de sucre moreno
- 2 ous
- 1 culleradeta de vainilla líquida
- 130g de farina de rebosteria
- 20g de cacao pur en pols
- 1 polsim de sal

Pel cheesecake:
- 100g de formatge philadelphia
- 120g de iogurt grec
- 2 ous
- 50g de sucre
- 25g de farina de rebosteria
- 2 cullerades de vainilla líquida
- 100g de gerds frescos

ELABORACIÓ:

Pel brownie, es precalenta el forn a 180º. Es forre el motlle amb paper del forn. Es posa al vas la mantega, el sucre, el sucre moreno, els ous i la vainilla. Es mescla 4 minuts/velocitat 3. S'afegeix la farina, el cacao en pols i la sal i es programa 30 segons/velocitat 3 i s'acaba de mesclar amb l'espàtula. S'estén la mescla al motlle i es renta el vas.
Pel cheesecake, es posa el formatge philadelphia, el iogurt, els ous, el sucre, la farina i la vainilla. Es mescla 1 minut/velocitat 3. S'afegeix els gerds i es mescla amb l'espàtula i s'estén pel cim del brownie. Es posa al forn uns 35-40 minuts a 180º. Es retira del forn i es deixa refredar a temperatura ambient.

Brownie amb cheesecake de maduixa



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada