INGREDIENTS (4 persones):
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjzmMbtUoiIi3Ys-Mdj6900lrFcbr-1v96h3GbhjY6B03yCfUNlYM6aLz0zAoQhMGn0N5gJzyjuJC5N_dUsGTIKyOmf-VtmxujlNCuBH5BLgLV2Qpm-kVoaGuxi3QIKPOLke6WgW49Yfw/s200/thermomix.jpg)
- 30g de mantega o oli d'oliva
- 400g de carbassó tallat a daus
- sal
- colorant
- 750ml de caldo de verdures
- nou moscada
- pebre
- 300g d'arròs rodó
- 40g de formatge parmesà
- 150g de pavo en daus
- 200g de gambes pelades petites
ELABORACIÓ:
Es posen els alls i la mantega o l'oli al vas i es tritura 2 segons/velocitat 5. Es baixen els ingredients i es sofregeix 5 minuts/100º/velocitat 1. S'afegeix el carbassó en daus i una polsim de sal i es cou 6 minuts/varoma/gir esquerra/velocitat cullera. Tot seguit, s'afegeix el colorant, el caldo de verdures, nou moscada i un polsim de pebre i es calenta 4 minuts/100º/gir esquerra/velocitat cullera. S'incorpora l'arròs i es programa 15 minuts/100º/gir esquerra/velocitat cullera. Per acabar, s'afegeix el pavo, les gambes i el foramtge parmesà i es barreja amb l'espàtula per tal que quedi tot integrat. Es deixa 5 minuts reposar al vas per tal que les gambes es coguin al seu punt.
![]() |
Risotto de carbassó i gambes |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada