dijous, 31 d’agost del 2017

RISOTTO DE CARBASSÓ I GAMBES

Quin risotto més fàcil de cuinar! Té un gust molt bo i una textura molt cremosa. Em 40 minuts es pot servir a taula.

INGREDIENTS (4 persones):

- 40g d'all pelat
- 30g de mantega o oli d'oliva
- 400g de carbassó tallat a daus
- sal
- colorant
- 750ml de caldo de verdures
- nou moscada
- pebre
- 300g d'arròs rodó
- 40g de formatge parmesà
- 150g de pavo en daus
- 200g de gambes pelades petites

ELABORACIÓ:

Es posen els alls i la mantega o l'oli al vas i es tritura 2 segons/velocitat 5. Es baixen els ingredients i es sofregeix 5 minuts/100º/velocitat 1. S'afegeix el carbassó en daus i una polsim de sal i es cou 6 minuts/varoma/gir esquerra/velocitat cullera. Tot seguit, s'afegeix el colorant, el caldo de verdures, nou moscada i un polsim de pebre i es calenta 4 minuts/100º/gir esquerra/velocitat cullera. S'incorpora l'arròs i es programa 15 minuts/100º/gir esquerra/velocitat cullera. Per acabar, s'afegeix el pavo, les gambes i el foramtge parmesà i es barreja amb l'espàtula per tal que quedi tot integrat. Es deixa 5 minuts reposar al vas per tal que les gambes es coguin al seu punt.


Risotto de carbassó i gambes



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada