dimarts, 12 de setembre del 2017

SALSA DE NOUS AMB PASTA

Una salsa diferent per amanir la pasta. És ràpida de cuinar i així es surt de la normalitat de pasta amb tomàquet o a la carbonara.

INGREDIENTS (4 persones):

- 100g de nous
- 30g de pinyons
- 40g de pa ratllat
- 25g d'oli d'oliva
- 500ml de llet de soja sense sucre
- Polsim de nou moscada, sal i pebre

ELABORACIÓ:

Es posa en el vas les nous, 20g de pinyons, el pa ratllat, oli d'oliva i 300ml de llet de soja i es programa 15 segons/velocitat progressiva 5-7. S'incorpora la resta de llet de soja, la nou moscada, la sal i el pebre i es programa 10 segons/velocitat progressiva 8-10. Es calenta la salsa durant 5 minuts/100º/velocitat 1.
Mentrestant, es va coent la pasta en una olla. En acabat, es posa la salsa calenta pel cim de la pasta i s'afegeix els pinyons que no s'han triturat.

Salsa de nous





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada