![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhyvuANNcvYzfeqnDW7UK-3n-QeJc8JL_wRG3Ny60sEFQkWmvjX6-u3ZvRK_f3rDAnIXE9-UxyahlQx5uluqiXDJoJEKRGQOW4KKd2Nw04CjiUpSNG6AyYI_YgDjkVrop7NyWI1z8DYrA/s200/thermomix.jpg)
INGREDIENTS (4 persones):
- 100g de nous
- 30g de pinyons
- 40g de pa ratllat
- 25g d'oli d'oliva
- 500ml de llet de soja sense sucre
- Polsim de nou moscada, sal i pebre
ELABORACIÓ:
Es posa en el vas les nous, 20g de pinyons, el pa ratllat, oli d'oliva i 300ml de llet de soja i es programa 15 segons/velocitat progressiva 5-7. S'incorpora la resta de llet de soja, la nou moscada, la sal i el pebre i es programa 10 segons/velocitat progressiva 8-10. Es calenta la salsa durant 5 minuts/100º/velocitat 1.
Mentrestant, es va coent la pasta en una olla. En acabat, es posa la salsa calenta pel cim de la pasta i s'afegeix els pinyons que no s'han triturat.
![]() |
Salsa de nous |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada