INGREDIENTS:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihRp5iUDz-dljL12lZH6Ueo-DMdHQ9EUACOl4QWrKu1G6bfYrvBjP2bEhFVW5XAFImkkFczftQ13sZe394C6eQ1WXh7MmS0XwX09zWh0FEnznez_bW8oZNnJSBStPRWJq5BAcoK16f0Q/s200/thermomix.jpg)
- 100g de cansalada de porc
- 100g de xoriç
- una ceba petita
- 1/2 pebrot vermell
- 1 cabeça d'alls
- 2 pastanagues a rodelles
- 50ml d'oli d'oliva
- pimentó vermell
- sal
- 1 fulla de llorer
- 750ml d'aigua
ELABORACIÓ:
Primer de tot, es posen les llenties en remull amb aigua durant 2h com a mínim.
Després, i segons la recepta original, es posen tots els ingredients al vas i ja es programa. Però, en el nostre cas, vam trossejar la ceba i el pebrot uns segons/velocitat 3 (feu segons el vostre gust). Tot seguit, vam posar la resta d'ingredients en el vas, inclòs les llenties escorregudes prèviament. Es programa 30 minuts/100º/gir esquerra/velocitat cullera. Es serveix en el mateix moment.
![]() |
Llenties estofades |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada