dimarts, 24 d’octubre del 2017

LLENTIES ESTOFADES

Unes llenties ràpides i fàcils de cuinar. A més, queden en molt de gust i amb el suc just segons el nostre gust. Es poden cuinar el mateix moment ja que em 30 minuts estan a taula.

INGREDIENTS:

- 350g de llenties pardines
- 100g de cansalada de porc
- 100g de xoriç
- una ceba petita
- 1/2 pebrot vermell
- 1 cabeça d'alls
- 2 pastanagues a rodelles
- 50ml d'oli d'oliva
- pimentó vermell
- sal
- 1 fulla de llorer
- 750ml d'aigua

ELABORACIÓ:

Primer de tot, es posen les llenties en remull amb aigua durant 2h com a mínim.
Després, i segons la recepta original, es posen tots els ingredients al vas i ja es programa. Però, en el nostre cas, vam trossejar la ceba i el pebrot uns segons/velocitat 3 (feu segons el vostre gust). Tot seguit, vam posar la resta d'ingredients en el vas, inclòs les llenties escorregudes prèviament. Es programa 30 minuts/100º/gir esquerra/velocitat cullera. Es serveix en el mateix moment.


Llenties estofades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada