![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhDFkAVV-oRgAMD-RyOl5EYiVFI0Jx_9Z89gnY94Y93aC6dnaSE3e20uqT3WulGlDGapZi0TbThmpyWO767KXcpgqgPFdRI3LSr7r6lT1WX30lz_6neIZVLwyV09JVaxnulxWL8mmar4A/s200/thermomix.jpg)
INGREDIENTS:
- 250g de xocolata fondant
- 200ml de llet condensada
- 40g de mantega
- 1/4 de culleradeta de vainilla líquida
- 50g de festucs crus sense pell
ELABORACIÓ:
Es posa la xocolata al vas i es tritura 7 segons/velocitat 8. Es reserva en un bol.
Sense rentar el vas, s'hi posa la llet condensada, la mantega i la vainilla. Es cou durant 4 minuts/60º/velocitat 2. S'afegeix la xocolata triturada i es programa 1 minut/60º/velocitat 3. S'incorporen els festucs i es mescla durant 10 segons/velocitat 2. S'acaba de mesclar bé amb l'espàtula. Es bolca en un motlle per a torrons o de silicona. Es pot posar film transparent a sota abans de posar el torró. Es deixa refredar a la nevera un mínim de 3h.
![]() |
Torró de xocolata i festucs |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada