dimarts, 2 de gener del 2018

FUDGE DE XOCOLATA I FESTUCS

Porto uns anys que intento fer un torró per aquestes èpoques. Aquest any he provat dos torrons, un per aperitiu i un per postres. Primer, us presento el de postres. Aquest torró és molt gustós, no és dels durs i no és el típic.

INGREDIENTS:

- 250g de xocolata fondant
- 200ml de llet condensada
- 40g de mantega
- 1/4 de culleradeta de vainilla líquida
- 50g de festucs crus sense pell

ELABORACIÓ:

Es posa la xocolata al vas i es tritura 7 segons/velocitat 8. Es reserva en un bol.
Sense rentar el vas, s'hi posa la llet condensada, la mantega i la vainilla. Es cou durant 4 minuts/60º/velocitat 2. S'afegeix la xocolata triturada i es programa 1 minut/60º/velocitat 3. S'incorporen els festucs i es mescla durant 10 segons/velocitat 2. S'acaba de mesclar bé amb l'espàtula. Es bolca en un motlle per a torrons o de silicona. Es pot posar film transparent a sota abans de posar el torró. Es deixa refredar a la nevera un mínim de 3h.

Torró de xocolata i festucs



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada