![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjUBAS3XskCghWpYXIdjP0037qDBO9J4JS0tWeRjKe8TWiNyy8dZYLp4dJqDvcidjpH_G0hSkOWZZVkNfrYnqAF0fhYfQ1jzGYeR_OEaqyj1UesaLmCQDaiaMY8NaoLQ1ETFtlpsAIuXg/s200/thermomix.jpg)
INGREDIENTS:
- 30g de nous
- 30g de pinyons
- 30g de festucs sense sal
- 30g d'ametlla crua
- 60g de formatge per untar (philadelphia)
- 250g de formatge camembert
- 50ml de nata per muntar
ELABORACIÓ:
Es rasca amb un ganivet el voltant del formatge i es posa en trossos al vas amb la nata per muntar. Es programa 7 minuts/90º/velocitat 1. S'afegeix el formatge philadelphia i es remena 30 segons/velocitat 5. Es baixen els ingredients de la paret del vas i s'incorporen els fruits secs (nous picats una mica, pinyons, festucs i ametlla crua) i es mescla 20 segons/gir esquerra/velocitat 2. Es posa la massa de formatge en un motlle per torró i es deixa reposar a la nevera com a mínim 2h. Es serveix al cim d'unes torradetes.
![]() |
Torró de camembert amb fruits secs |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada