dimarts, 2 de gener del 2018

TORRÓ DE CAMEMBERT AMB FRUITS SECS

El segon torró d'aquest any és un d'aperitiu que vaig portar pel sopar de cap d'any amb els amics. És un torró exquisit per uns primers d'aperitiu i s'acompanya amb unes torradetes.

INGREDIENTS:

- 30g de nous
- 30g de pinyons
- 30g de festucs sense sal
- 30g d'ametlla crua
- 60g de formatge per untar (philadelphia)
- 250g de formatge camembert
- 50ml de nata per muntar

ELABORACIÓ:

Es rasca amb un ganivet el voltant del formatge i es posa en trossos al vas amb la nata per muntar. Es programa 7 minuts/90º/velocitat 1. S'afegeix el formatge philadelphia i es remena 30 segons/velocitat 5. Es baixen els ingredients de la paret del vas i s'incorporen els fruits secs (nous picats una mica, pinyons, festucs i ametlla crua) i es mescla 20 segons/gir esquerra/velocitat 2. Es posa la massa de formatge en un motlle per torró i es deixa reposar a la nevera com a mínim 2h. Es serveix al cim d'unes torradetes.

Torró de camembert amb fruits secs


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada