INGREDIENTS (4 persones):
- 120g de ceba
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg2g__LGfXj_rQ04tPb_ujf7p2itAQdf8pjoIyce6iJVlwxUfqGLzYSSavFZuMKsLON2NWBwlp_N0W20odbXfkH2kpn3ylaL2E9iZMtjh0wDlRd8sxoSxpDUoDB7UshaW6017nsuNxOJg/s200/thermomix.jpg)
- 50ml d'oli d'oliva
- 400g d'anelles de calamars o pota
- 120ml de vi blanc
- 150g de tomàquet fregit
- pebre negre i blanc
- 1 fulla de llorer
- julivert
- 350g de fideuà
- 800ml de caldo de peix
- safrà o colorant
- 12-15 gambes/llagostins
ELABORACIÓ:
Es pica la ceba i els alls amb l'oli 2 segons/velocitat 5 i es sofregeix 8 minuts/varoma/velocitat cullera. S'afegeixen els calamars i es cou 10 minuts/varoma/gir esquerra/velocitat cullera. S'incorpora el vi blanc i es cou 5 minuts/varoma/gir esquerra/velocitat cullera i sense el cubilet. S'hi posa el tomàquet fregit, la fulla de llorer i s'hi tira un polsim de pebre negre i blanc i julivert i es programa 10 minuts/100º/gir esquerra/velocitat cullera. Tot seguit, s'incorporen els fideus i el safrà o colorant i es rosseja 2 minuts/100º/gir esquerra/velocitat cullera. Per anar acabant, s'hi tira el caldo de peix i es cou 10 minuts/100º/gir esquerra/velocitat cullera i sense cubilet. Quan faltin 2 minuts per acabar, s'incorporen les gambes/llagostins per tal que es coguin. Es posa en una plata i es deixa reposar 5 minuts. Es serveix el moment.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada