INGREDIENTS (4 persones):
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiqSLC68B4kdVJmhukYomx5U3m9yn9og8sqtIanymSELSimPaK7cbK61uqbfVQxZqd5hBsIhHAx5GIbM3CHcbwBHxCpOvFNiUtdHQ8apBQyRMcvEoFj4XujMmi_hh-6_Ofcew4vd_qLWw/s200/thermomix.jpg)
- 350g de pasta (macarrons, espirals, tubs,...)
- 20ml d'oli d'oliva
- 2 dents d'all
- 100g de pernil salat a tacos
- 120g de bolets frescos tallats a cuarts
- 250g de tomàquet tallat a trossos
- 200g d'albergínia tallada a trossos
- 20ml de vi blanc
- orègan
- 5g de vinagre balsàmic
ELABORACIÓ:
Es cou la pasta en una olla segons el temps de durada del paquet si es vol anar més ràpid. Sinó, es posa l'aigua al vas i es cou 10 minuts/varoma/velocitat 1 i s'hi afegeix la sal. Es tira la pasta i es cou el temps del paquet/100º/gir esquerra/velocitat cullera. S'escorre amb el cistallet i es reserva en una plata per anar al forn.
Es posa en el vas l'oli i els alls i es trosseja 8 segons/velocitat 5 i es sofregeix 3 minuts/varoma/velocitat 1. S'incorpora el pernil salat i es programa 2 minuts/varoma/velocitat 1. Tot seguit, s'afegeixen els bolets, el tomàquet, l'albergínia, el vi blanc, l'orègan i el vinagre i es cou 10 minuts/varoma/gir esquerra/velocitat cullera i enlloc de la tapa es posa el cistellet per deixar evaporar el líquid que es produirà de les verdures. Es tira la mescla a la plata amb la pasta i pel cim s'hi tira el formatge ratllat i es gratina uns 15 minuts al forn. Es serveix el moment.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada