Fa dies que no publico, però espero que d'aquí poc pugui anar actualitzant el bloc. Començo per les més recents i per tant, algunes propostes per aquest Nadal.
Un risotto deliciós, senzill i diferent perquè l'ingredient principial és l'all negre que normalment no el posem a cap àpat. És suau i cremòs i es pot acompanyar amb el que creieu més convenient segons la gana que tingueu.
INGREDIENTS (3 persones):
- 50g de parmesà
- 850ml de caldo de pollastre o verdures
- 6 dents d'all negre
- 40g de mantega
- 100g de ceba
- 75ml de vi blanc
- 300g d'arròs rodó
- pebre i sal
ELABORACIÓ:
Es ratlla el parmesà amb la thermomix amb el turbo i es reserva.
Sense rentar el vas, es posa el caldo de pollastre/verdures i els alls negres i es tritura
20 segons/velocitat 10 i es reserva.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh3TIBl2xYQTV1MZ2lLUYZrvAIpiY98ZKje-zbF7XCD21nkZI3BqxTEcrpgytjDM4BYtczdTsDY3STaeSGIiX0UjhevgVBT9hDDTBcXRF4LVcpkqwRm0ZNh_qWOMIGqQ_lftPxxcA5mnw/s320/IMG_20181223_142707.jpg)
Es renta el vas, es posa la mantega i la ceba tallada a quarts i es programa
2 segons/velocitat 5. Es baixa la resta als ganivets i es sofregeix
8 minuts/varoma/velocitat cullera. S'afegeix el vi blanc i es programa
3 minuts/varoma/velocitat 1/sense posar cubilet. S'incorpora el caldo de verdures/pollastre amb l'all negre triturat i es calenta
5 minuts/varoma/velocitat cullera. Tot seguit, s'afegeix l'arròs, el pebre i molt poca sal i es programa
15 minuts/100º/gir esquerra/velocitat 1. Es tira el formatge parmesà, es remena i es deixa reposar uns minuts i es serveix immediatament.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada