Aquest plat és per quedar bé amb la gent! No costa res i és boníssim! A més, es poden congelar i el dia que les necessitis es descongelen el dia abans i el mateix dia només cal rossejar.
INGREDIENTS (4 persones):
- 2 espatlles de xai d'1kg de pes aprox.
- 4 dents d'all
- 1 rameta de julivert
-2 rametes de farigola
- 50ml d'oli d'oliva
- 30ml de vinagre
- 50ml de vi blanc
- 1/2 culleradeta de pebre
- 1 culleradeta de sal
- 2150ml d'aigua
ELABORACIÓ:
Es posen el vas tots els ingredients menys les espatlles i l'aigua i es programa 5 segons/velocitat 3. S'introdueixen cada espatlla de xai (marcades) a una bossa de rostir amb la meitat de la preparació anterior en cada una. Es tanquen les bosses i es col·loquen al varoma.
Sense rentar el vas, es posa 2l d'aigua i es situa el recipient varoma al cim. Es programa 60 minuts/varoma/velocitat 1. En acabar el temps, es giren les espatlles (en compte amb el vapor calent), es posa 150ml d'aigua més i es torna a programar 60 minuts/varoma/velocitat 1.
Es precalenta el forn a 200º. Es treuen les espatlles de la bossa i es posen a una plata per anar al forn amb el mateix suc de la bossa. Si hi ha molt de líquid, se'n treu per tal que no bulleixin a dins el forn. Es rossejen uns 10 minuts per cada costat aproximadament.
En cas que les congeleu, les congeleu amb la mateixa bossa que es couen.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada