dijous, 2 de maig del 2019

ARRÒS AMB SÈPIA

Fa bastant que no publico res per falta de temps...., espero que en breu em pugui posar el dia de totes les receptes noves que he anat cuinant.

Aquest arròs és deliciós i també fàcil de cuinar. La sèpia pot ser congelada o no, però si és congelada l'heu de descongelar unes hores abans.

INGREDIENTS (4 persones):

- 200g de pebrot vermell
- 100g de pebrot verd italià
- 150g de ceba
- 50ml d'oli
- 500g de sèpia neta
- 4 dents d'all
- 100g de tomàquet triturat
- 1/2 culleradeta de pimentó dolç
- 750ml de caldo de peix
- colorant o safrà
- 350g d'arròs
- 250g de gambes pelades

ELABORACIÓ:

Es posa el pebrot vermell i verd amb trossos al vas i es tritura 3 segons/velocitat 4. Es reserva. Sense rentar el vas, es posa l'oli i la ceba i es tritura 4 segons/velocitat 4. Es sofregeix 8 minuts/varoma/velocitat 1. S'afegeix la sèpia a trossos i es guisa durant 15 minuts/varoma/gir esquerra/velocitat cullera. S'introdueix el pebrot triturat, els alls tallats a làmines, el tomàquet i el pimentó i es cou 10 minuts/varoma/gir esquerra/velocitat cullera. S'incorpora el caldo de peix calent i el safrà/colorant i es cou 14 minuts/100º/gir esquerra/velocitat cullera i quan faltin 2 minuts per acabar s'afegeixen les gambes pel bocal.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada