- 3 ous
- 1 iogurt natural
- 2 mesures de sucre (utilitzant pot iogurt)
- Un polsim de sucre vainillat
- 2/3 d'oli girasol
- 3 mesures de farina tamisada
- 3 pomes
- 1 ratlladura de llimona
- 1 sobre royal
- sucre moreno
ELABORACIÓ:
Es separen el rovell de les clares i es baten les clares a punt de neu. En el bol dels rovells hi tirem el iogurt, el sucre, la farina, l'oli, el sobre de royal i la ratlladura d'una llimona. Jo hi vaig posar una mica de sucre de vainilla per donar un toc més dolç. Es va remenant tot molt bé i s'hi tiren les clares a punt de neu. Mentrestant, es pelen les pomes a fines capes. S'agafa el motlle i es posa la meitat de la massa i una capa de talls de poma i s'acaba de tirar tota la massa i es torna a col·locar talls de pomes. Pel cim s'hi posa una mica de sucre moreno i es posa al forn a 180º durant 20-30 minuts.
![]() |
Coca de poma |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada