- 1 làmina de pasta de full quadrada
- 1/2l de llet
- 100g de sucre
- 20g de maizena
- 3 rovells d'ou
- 1/2 branca de canyella
- Una tros de pell de llimona
- Sucre blanc en pols
ELABORACIÓ:
S'agafa una olleta i s'hi tira la llet amb la canyella i la pell de llimona. Es deixa bullir. Mentrestant, s'agafa un bol i s'hi posen els rovells d'ou amb el sucre. S'agafa una mica de llet freda i s'hi tira la maizena, es remena bé i es tira a l'olleta amb amb els rovells d'ou i el sucre. Es torna a bullir i es va remenant sense parar. Es deixa reposar i es posa en una plata i es reserva a la nevera durant unes hores. Tot seguit, s'agafa una làmina de pasta de full i a només la meitat es posa la crema deixant un dit de marge a les vores. Es tanca amb l'altra meitat i es tanca bé. S'agafa un altre rovell d'ou i amb un pinzell es pinta la massa. S'hi poden tirar pinyons i obrir una mica la massa, però jo abans de servir vaig tirar una mica de sucre blanc en pols.
![]() |
Pasta de full en crema |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada