![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgObpi1TIpsLXC3D44gemopZ7igHo9XxWrZgFODkhYHZthArC3kLHKOb6hidFt7UEUeeVgNY-IxE7QykJotOMH_x5OkEJXF-2q9DSlikESce-GLcIyfib0XNqTNag6JnQt4iL-hveG6Mg/s1600/thermomix.jpg)
- 200g d'oli d'oliva
- 2 alls
- 500g de bacallà dessalat (sense pell ni espines)
- Pebre blanc (un polssim)
- Sal (segons el punt de sal del bacallà)
ELABORACIÓ:
S'escorre el bacallà dessalat i amb un tovalló de paper s'eixuga. Es posa l'oli, el pebre i els alls al vas i es programa 6 min/varoma/vel 3. Després obriu la tapa i feu baixar amb l'espàtula el que ha quedat a les parets i la tapa del vas. S'incorpora el bacallà i es programa 1 min/varoma/vel 4. Tot seguit, es tritura a velocitat 6 fins que la barreja quedi homogènia. Es pot servir amb torradetes.
![]() |
Brandada de bacallà |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada