- Pa de pessic (3 làmines)
- 1/2 vas d'aigua
- 1/2 vas de moscatell
- 3 rovells d'ou
- 3 cullerades de sucre glacé
- 1/2 tassa de cafè fort
- 250g de mantega
- 200g d'ametlla crocant
ELABORACIÓ:
S’agafa cada làmina de pessic i es posa en un plat diferent. En un vol, es barreja el ½ vas de moscatell i el d’aigua. S’agafa aquesta barreja i s’unten les làmines de pa de pessic. Després, en un altre vol s’hi posa els rovells d’ou, el sucre i el cafè (fred). Es va barrejant aquesta massa fins que quedi consistent. Tot seguit, s’agafa una làmina de pa de pessic i el cim s’hi posa la barreja anterior. S’hi van afegint les altres làmines i es fa el mateix. Per últim, es cobreix de mantega tota la tarta (costats i el cim) i s’hi posen les ametlles fins que cobreixin totes les parets de la tarta. Es posa a la nevera fins l'endemà.
![]() |
Sara |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada