- 350g de llenties petites
- 1 pastanagues
- 1/2 pebrot vermell
- 1/2 pebrot verd
- 50g d'oli d'oliva
- 1 culleradeta de sal
- 1 all
- 1 ceba petita
- 1 fulla de llorer
- 100g de xoriç
- 100g de pernill a trossos
- 850g d'aigua
ELABORACIÓ:
1. Les llenties s'han de posar 2h abans de cuinar amb aigua. S'escorren i es posen al vas de la thermomix.
2. En el vas també s'hi posa la pastanaga, el pebrot verd i vermell, la ceba, l'all i l'oli d'oliva i es trosseja 4 seg/vel 4. Es sofregeix durant 8 min/120º/vel 1.
3. Quan acabi, s'hi posa la sal, la fulla de llorer, el xoriç, el pernil a trossos, les llenties i l'aigua i programa 30 min/Varoma/velocitat cullera i sense trossejar
4. Comprova si les llenties estan fetes i sinó es pot programar 4-6 minuts més. Es serveix en calent.
Llenties |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada