![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgObpi1TIpsLXC3D44gemopZ7igHo9XxWrZgFODkhYHZthArC3kLHKOb6hidFt7UEUeeVgNY-IxE7QykJotOMH_x5OkEJXF-2q9DSlikESce-GLcIyfib0XNqTNag6JnQt4iL-hveG6Mg/s1600/thermomix.jpg)
- 2 rovells d'ou
- 2 ous
- sucre vainillat
- 40g de farina reposteria (si és maizena 25g)
- 500g de llet entera
- 100g de sucre
- 1 ou per daurar la pasta de full
ELABORACIÓ:
S'estén la massa de pasta de full i es fa un rectangle al mig amb el ganivet sense tallar la pasta. En els laterals es fan línies en diagonal amunt o avall (opcional, depenent de com vulgueu les trenes) i d'una mida de dit i mig. Mentrestant, es fa la crema pastelera. Es posen els rovells, els ous, el sucre vainillat, la farina, la llet i el sucre en el vas. Es programa 7 min/90ª/vel 4. Es deixa refredar una mica i es posa a la part rectangular de la pasta de full amb un gruix de dit. Tot seguit, es fa la trena agafant una punta i es posa en diagonal i tot seguit la de l'altre costat i anar fent. Veureu que les puntes queda un tros triangular. L'estaneu a la punta i mireu de tancar per tal que no s'escapi la crema.
![]() |
Trena de pasta de full amb crema |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada