![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhWkAkAEy75NNNznCy3IK1C9SRRhBRjrJlaiogHLx40kXMfYLLi466tGumzSfvH1FhGwaznvnUQRwF1MuwgBlhc9I0yQWoAai6DEvGTrglMqBa_QcjY_jccnaGbOiifm2u9WXCsVyUCUw/s1600/thermomix.jpg)
- 700g de tomàquet madur
- 750g d'aigua
- 20g de suc de llimona
- 320g de sucre
- 1/2 tronc petit de canyella
ELABORACIÓ:
Es posa l'aigua al vas de la thermomix i es programa 7 minuts/Varoma/Velocitat 1. Mentrestant es posen els tomàquets al cistell i quan acabi d'escalfar l'aigua, s'introdueix el cistell amb els tomàquets i es programa 5 minuts/Varoma/Velocitat 1. Es comprova si la pell del tomàquet està obert i sinó es programa alguns minuts més a la mateixa temperatura i velocitat. Es treu el cistell i es deixa refredar i a continuació es treu la pell dels tomàquets. Es tallen a quarts i es posen a dins el vas (prèviament es treu l'aigua) i s'afegeix el sucre i el suc de llimona i es programa 30 segons/velocitat progressiva 5-7-10. S'afegeix la canyella i es programa 30 minuts/Varoma/Velocitat 2 i es treu el cubilet i es posa el cistell per tal que evapori millor. Al cap de 20 minuts es pot treure la canyella si no voleu que tingui gaire gust. Es comprova que la textura sigui de melmelada i sinó es programa alguns minuts més.
![]() |
Torrades amb melmelada de tomàquet i formatge de mozzarela |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada