dilluns, 21 de setembre del 2015

ESPAGUETIS AMB PORRO I BACON

INGREDIENTS (per a 3 persones):

- 50g de mantega
- 150g de bacon a daus
- 350g de porro tallat a rodanxes (3 porros aproximadament)
- 100g de nata líquida per a cuinar
- sal
- pebre
- aigua
- 250g de pasta

ELABORACIÓ:

Es posa la mantega i el bacon al vas i es programa 5 minuts/120º/gir esquerra/velocitat 1. Afegim el porro i la sal i programem 15 minuts/120º/gir a l'esquerra/velocitat 1. S'incorpora la nata, el pebre i la sal i es remena 10 segons/gir esquerra/velocitat 1. Mentrestant, i per anar més ràpids, es fan els espaguetis amb una olla amb aigua i segons el temps de cocció de la marca (jo utilitzo gallo sense gluten). Es cola la pasta i es serveix acompanyada amb la salsa. S'hi pot posar formatge ratllat al cim però jo no n'hi vaig posar.

Pasta amb porro i baicon


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada