![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj1tqA3JBhyoxdUkIg7szsngCYiVXl99H27OD_CGR5tb_EhSIL7sL4xs_fFzDemynq5_QKDL-1VSvdegtuSUThtYpdES1L59NgJjL8rc2jYADNbNvV1dkuL39atGGQQ8X3qHs3gQRQ6yQ/s200/thermomix.jpg)
- 50g de mantega
- 150g de bacon a daus
- 350g de porro tallat a rodanxes (3 porros aproximadament)
- 100g de nata líquida per a cuinar
- sal
- pebre
- aigua
- 250g de pasta
ELABORACIÓ:
Es posa la mantega i el bacon al vas i es programa 5 minuts/120º/gir esquerra/velocitat 1. Afegim el porro i la sal i programem 15 minuts/120º/gir a l'esquerra/velocitat 1. S'incorpora la nata, el pebre i la sal i es remena 10 segons/gir esquerra/velocitat 1. Mentrestant, i per anar més ràpids, es fan els espaguetis amb una olla amb aigua i segons el temps de cocció de la marca (jo utilitzo gallo sense gluten). Es cola la pasta i es serveix acompanyada amb la salsa. S'hi pot posar formatge ratllat al cim però jo no n'hi vaig posar.
![]() |
Pasta amb porro i baicon |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada