INGREDIENTS (3-4 persones):
- 100g de pebrot verd italià
- 200g de ceba
- 1 gra d'all
- 40g d'oli d'oliva
- 300g de daus de carn de vedella (del coll i es pot afegir 100g més)
- 100ml de vi blanc per cuinar
- 1 i 1/2 pastilla de carn de brou
- 250g d'arròs
- 800ml d'aigua
- polsim de sal
- polsim de pebre negre
- 1 culleradeta de pimentó dolç
ELABORACIÓ:
Es posa la ceba a quarts, el pebrot a talls i l'all al vas i es tritura 8 segons/velocitat 4. Es sofregeix 7 minuts/temperatura varoma/velocitat 1.
S'incorporen els daus de vedella, la sal i el pebre i es programa 8 minuts/varoma/gir esquerra/velocitat cullera.
S'afegeix el vi blanc i es programa 2 minuts/varoma/gir esquerra/velocitat cullera sense posar el cubilet. Tot seugit, s'afegeix el pimentó dolç, les pastilles de brou de carn i l'aigua i es programa 20 minuts/100º/gir esquerra/velocitat cullera.
S'incorpora l'arròs i es programa 13 minuts/100º/gir esquerra/velocitat cullera i es deixa reposar en el mateix vas remenant una mica o en una plata per servir.
![]() |
Arròs amb vedella |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada