dilluns, 11 de gener del 2016

MAGDALENES AMB FORMATGE I SÈSAM

Sempre pensem que les magdalenes han de ser dolces però també poden ser salades i aquí en teniu una mostra. Aquestes magdalenes són fetes per a celíacs però queden un pèl dures i l'endemà ja no es poden menjar. La propera vegada les provaré amb farina d'espelta o farina de blat. Les vaig treure pel berenar i així vam combinar dolç amb salat.

INGREDIENTS:

- 150g de formatge emmental
- 250ml de llet
- 2 ous
- 1/2 culleradeta de sal
- 380g de farina schär de reposteria
- 1 sobre de llevat per a celíacs
- 50g de sèsam torrat
- 100g de margarina a temperatura ambient
- sèsam per decorar

ELABORACIÓ:

Es posa el formatge al vas i es programa 15 segons/velocitat 4. Es reserva en un plat.
S'afegeix els ous i la llet i es barreja 30 segons/velocitat 3.
Es tira la sal, la farina, la llevadura, el sèsam i el formatge i es programa 30 segons/velocitat 2.
S'incorpora la margarina i es mescla 30 segons/velocitat 3.
Es precalenta el forn a 200º i es reparteix la massa en diferents molles per anar al forn. Es couen uns 20 minuts al forn.


Magdalenes de formatge amb sèsam

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada