INGREDIENTS:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhXlU8s_aQUDy6xqrkC1rS6nwadPIYrXgsbOhN70GyriQ4NYhT27mW4mn26o6HB14ixTz0d6q1TUyMoRBpkbCPZxBs8vG_LXwrVjCV9TUFgqI2D0HrKauKhYZE8RzTCVTP2MpaIuv4Y6w/s200/thermomix.jpg)
- 150g de formatge emmental
- 250ml de llet
- 2 ous
- 1/2 culleradeta de sal
- 380g de farina schär de reposteria
- 1 sobre de llevat per a celíacs
- 50g de sèsam torrat
- 100g de margarina a temperatura ambient
- sèsam per decorar
ELABORACIÓ:
Es posa el formatge al vas i es programa 15 segons/velocitat 4. Es reserva en un plat.
S'afegeix els ous i la llet i es barreja 30 segons/velocitat 3.
Es tira la sal, la farina, la llevadura, el sèsam i el formatge i es programa 30 segons/velocitat 2.
S'incorpora la margarina i es mescla 30 segons/velocitat 3.
Es precalenta el forn a 200º i es reparteix la massa en diferents molles per anar al forn. Es couen uns 20 minuts al forn.
![]() |
Magdalenes de formatge amb sèsam |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada