![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgl9Jhc3XHLLBkfQfq44xIJlvNQiYxuw87AMPwvhuDVnD0aL-HFxlEcAGOT63_VkuMOIVDV9st3T5CPNDSzudbU9FiRaUZnfrFGThmcflYCUi_ZCgtcTNGmim-IKiLyGZZe-AlGgk3AqQ/s200/thermomix.jpg)
- 50g de nous
- 150g de carbassa
- 4 ous
- 150g de sucre
- 75ml d'oli girasol
- 150g de farina
- 1 sobre de llevadura royal
- un polssím de sal
- una culleradeta de canyella en pols
Per fer el sucre glaçat:
- 150g de sucre blanc
- una culleradeta de llet
ELABORACIÓ:
Es trosseja les nous a 15 segons/velocitat 5 i es reserva en un plat.
Es posa la carbassa a trossos al vas i es programa 30 segons/velocitat 5-9. Es reserva en un altre plat.
Es posa la papallona al vas i s'afegeix els ous i el sucre i es programa 6 minuts/velocitat 3,5.
Tot seguit, es treu la papallona i s'incorpora la carbassa, l'oli, la farina, la llevadura, la canyella en pols, la sal i les nous i es mescla 20 segons/velocitat 3,5.
Es posa la mescla en un motlle untat amb oli o mantega i es posa al forn durant 1 hora a 160º.
![]() |
Coca de carbassa i nous |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada