INGREDIENTS:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi-sl2Pk3D1LbtglsBRRu8mC2FbGFhWmbLSaPeVODW_jE7xx-_50SSKhyphenhyphenuxqHOUoel2vEjc6DRdWvKESJxiYhzDW5VkmRaIXLbdTRM_YkPcwSLBrQolWSYQ1OrfsVtomtO2qTrhpCpoVw/s200/thermomix.jpg)
- 80g de ceba tallada a quarts
- 2 grans d'all
- unes branques de julivert fresc
- 45ml d'oli d'oliva
- 2 llaunes de calamars amb la seva tinta (mercadona)
- 60g de vi blanc per cuinar
- 400g d'arròs (gra rodó)
- 1 culleradeta de sal
- 1/2 culleradeta de cúrcuma en pols
- 1l de caldo de peix (tetabrik comprat)
ELABORACIÓ:
Es posa el vas la ceba, els alls, el julivert i l'oli i es tritura 2 segons/velocitat 5 i es programa 7 minuts/varoma/velocitat 1.
Tot seguit, s'afegeix les llaunes de calamars i el vi blanc i es programa 2 minuts/varoma/velocitat 1 (sense cubilet). S'incorpora l'arròs, la sal i la cúrcuma i es salteja 2 minuts/100º/gir esquerra/velocitat 1 i ara ja amb el cubilet.
Mentrestant, s'escalfa el caldo de peix en una olla.
Per últim, s'afegeix el caldo de peix calent i es programa 13 minuts/100º/gir esquerra/velocitat 1. Es deixa reposar una mica i es serveix immediatament.
![]() |
Arròs amb calamars en la seva tinta |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada